Podnikatelský Inkubátor Kroměříž - Logo A4 - Návrh 2.0

Podnikatelský inkubátor Kroměříž, spol. s r.o. byl založen v roce 1991 (dále jen „PINK“), který se řadí mezi vůbec první podnikatelské inkubátory v České republice. V roce 1992 začala naše společnost vykonávat činnost v areálu na Havlíčkově ulici 2788/135 v Kroměříži, kde má své současné sídlo. Podnikatelský inkubátor byl založen za účelem podpory rozvoje podnikání v tomto regionu.

www.pink-km.cz

https://www.facebook.com/PinkKromeriz/


TIZZI WEB

Cukrárna & kavárna Tizzi se nachází v místech bývalých sladoven na ulici Kotojedská 434/17d v Kroměříži. Vjezd na parkoviště cukrárny je z ulice Mánesova. Podnik přináší kvalitní italskou kávu značky Lamborghini, vždy čerstvé zákusky, koláčky, dortíky, i dorty, vše vlastní výroby. Dále také zmrzlinové a ovocné poháry, míchané alkoholické i nealkoholické drinky, velký výběr kvalitní zmrzliny, venkovní zahrádku, příjemné, nekuřácké, prostředí a především příznivé ceny.

https://www.facebook.com/tizzi.cukrarna/?fref=ts


krehacek-josef-tizzi-logo-krivky-1-0-modra

Komplexní služby spojené se získáním dotace z EU a rozpočtu ČR. Projekční činnost, zpracování žádosti o dotaci, administrace projektů, organizace výběrových řízení, TDI, BOZP na stavbě. Pořádáme školení a semináře.

http://www.tizzi.cz